top of page
iStock-157582287_edited.jpg

KOELTECHNIEKEN CATEAU

INSTALLATEUR VAN DROOGKAMERS

scrollbutton
ijs.jpg

DROOGKAMERS, MEER DAN KOELEN ALLEEN

Als het over de bewaring van voedingswaren gaat, dan komt het niet alleen op koelen aan. Het is een mix van parameters die perfect op elkaar moeten afgestemd zijn om de ideale bewaarcondities te creëren. Zo spelen bovenop de temperatuur ook ventilatie en een goede vochtbalans een belangrijke rol.

De instelling van deze parameters hangt uiteraard af van de producten die er gestockeerd worden, en is een delicate oefening. Voedingsmiddelen en andere bederfbare goederen moeten namelijk in de juiste omstandigheden bewaard en/of tot rijping gebracht worden om kwaliteitsverlies te vermijden. Pas als ze de juiste smaak, kleur, rijpingsgraad of droogte bereikt hebben, zijn ze geschikt voor verder verwerking of distributie.

KLIMAATKAMERS VOOR DIVERSE SECTOREN

U kunt bij Koeltechnieken Cateau in Kaprijke terecht voor de plaatsing van gesofisticeerde droogkamers voor zeer verschillende producten. Wij staan ten dienste van bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren.

Koeltechnieken Cateau
droogkamers
2.jpg

VLEESVERWERKENDE INDUSTRIE * FRUIT EN GROETEN * BLOEMEN EN PLANTEN * AGRO-INDUSTRIE * CHEMIISCHE EN MEDISCHE LABORATORIA * ...

GEÏNTERESSEERD IN DE DROOGKAMERS VAN KOELTECHNIEKEN CATEUA UIT KAPRIJKE?

Contacteer ons dan met al uw vragen. Dat kan telefonisch, via mail of via het contactformulier. We helpen u met plezier verder.

bottom of page